IT is de motor

IT stelt u in staat om zo goed mogelijk uw doelen na te streven, zonder dat u zich er druk over hoeft te maken.

IT (of ICT, dat is eigenlijk hetzelfde) wordt met de jaren steeds belangrijker en complexer. Dagelijks komen er nieuwe oplossingen bij. Wij zorgen dat we specialistische kennis in huis hebben en weten wat er allemaal mogelijk is en hoe we al deze onderdelen goed met elkaar kunnen laten samenwerken.

Dat gieten we in een op maat gemaakt advies, die in duidelijke taal uitlegt wat en waarom we dit de juiste oplossing voor uw unieke situatie vinden. Zodat u geïnformeerde en weloverwogen keuzes kunt maken.

Wij geloven in gezond verstand. In de IT komen regelmatig nieuwe trends, die met veel bombarie en hype geïntroduceerd worden. Recente voorbeelden zijn Internet of Things (IoT), Bring your own device (BYOD) Cloud computing of Big Data. Al deze zaken hebben interessante en positieve kanten, maar het is wel de vraag in welke mate het midden en klein bedrijf hier mee op korte termijn te maken krijgt? Is het de investering op dit moment waard?

Mocht dat wel zo zijn dan hebben wij daar de middelen voor. Voor IoT is een goed wireless netwerk nodig. Bij BYOD moet je goed nadenken over beveiliging, cloud computing bestaat eigenlijk al heel lang en hebben we ook ruime ervaring in en voor Big Data is processing kracht nodig, die in datacenters aanwezig is. 

Bij alles denken wij met u mee. Want samen kunnen we op een efficiënte en geavanceerde manier uw doelen bereiken.