Monitoring

Wanneer uw servers of netwerk zorg dragen voor bedrijfskritische toepassingen of processen binnen uw onderneming is het van belang dat deze altijd correct werken.

Monitoring betekent in de gaten houden. Meten is weten. Bijvoorbeeld om te kijken of uw software wel up-to-date is, iemand probeert in te breken, of apparatuur kleine defecten begint te vertonen die kunnen wijzen op uitval?

In plaats van dit handmatig eens in de paar weken te doen, zorgt slimme software van Intiss voor een constant wakend oog. Daardoor zijn we vaak al op de hoogte van problemen voordat ze gebeuren en kan er snel ingegrepen worden.

Ook werkplekken zijn op deze manier te monitoren. Zo kunt u bijvoorbeeld centraal in de gaten houden of alle werkplekken wel voorzien zijn van de laatste software updates.

Voorkomen van problemen is natuurlijk altijd beter, maar als er iets mis gaat, bent u op deze manier de eerste die het weet.

Wat kunnen we voor u doen?

Wij kijken graag samen met u naar uw IT wensen, uw unieke situatie en hoe we daar een passende IT oplossing voor kunnen vinden.

Bel ons op +31 (0)71 5 601 680 en ontdek de mogelijkheden.