SSL Certificaten

SSL-certificaten bieden sterke encryptie en functies met toegevoegde waarde om ervoor te zorgen dat uw website beveiligd is en voldoet aan de eisen van moderne websites.

Wanneer uw website met een goed certificaat beveiligd is, kunnen klanten en bezoekers van uw site merken dat uw website veilig is en dat betalingsgegevens en persoonlijke gegevens beveiligd en versleuteld zijn. Er zijn verschillende type certificaten die ieder zijn eigen kenmerken en voor- en nadelen hebben. 

Domein Validatie
Domain gevalideerde SSL certificaten bieden u een snelle en betaalbare oplossing om uw website te voorzien van sterke beveiliging. De validatie van Domain gevalideerde SSL certificaten werkt volledig automatisch. Dit SSL certificaat activeert het hangslot en https in de browser en laat uw klanten weten dat u privacy belangrijk vindt.

Voordelen:

  • Uitgifte binnen enkele minuten, zonder administratief werk!
  • Ideaal voor blogs, sociale media en persoonlijke websites

Wij kunnen domeingevalideerde certificaten van GlobalSign leveren voor € 59,95, inclusief installatie.


Organisatie Validatie
Hoogwaardige Organisatie gevalideerde certificaten bieden directe zekerheid voor de websitebezoeker over de identiteit en sterke SSL-beveiliging voor uw website en bedrijf. Dit geeft uw website meer geloofwaardigheid dan domein gevalideerde SSL-certificaten. Bij Organisatie gevalideerde certificaten activeert het hangslot en https in de browser, toont uw bedrijfsidentiteit en verzekert uw klanten dat beveiliging heel belangrijk voor u is. Uw klanten zien dat uw identiteit is gevalideerd en dat vergroot hun vertrouwen dat ze zaken doen met de juiste personen en geen oplichters.

Voordelen:

  • Bedrijfsidentiteit opgenomen in certificaat
  • Ideaal voor bedrijfswebsites


Extended Validatie
Domeinen met een Extended validatie hebben het hoogst beschikbare SSL niveau en zal meer vertrouwen aan uw website geven in vergelijking met Organization of domein gevalideerde certificaten. Wanneer een bezoeker een website bezoekt die wordt beveiligd met Extended validatie, kleurt de adresbalk groen en wordt de naam van uw organisatie in de browserinterface weergegeven. Deze duidelijke beveiligingssignalen verhogen het vertrouwen in uw website. Een hoger vertrouwen betekent meer vertrouwen in uw website, en meer vertrouwen betekent meer klanten!

Voordelen:

  • Groene adresbalk en bedrijfs-naam weergegeven in browser
  • Ideaal voor e-commercewebsites

Wat kunnen we voor u doen?

Wij kijken graag samen met u naar uw IT wensen, uw unieke situatie en hoe we daar een passende IT oplossing voor kunnen vinden.

Bel ons op +31 (0)71 5 601 680 en ontdek de mogelijkheden.