Domeinen

Een domein is de naam voor het numerieke adres van een plek op internet, meestal voor een website. Intiss verzorgt de registratie van alle mogelijke domeinnamen en extensies, zodat mensen uw website makkelijk kunnen vinden.

Van .nl of .com domein tot aan alle internationale extensies aan toe, kunnen wij u helpen met de registratie en zorgen dat u de eigenaar van het domein blijft, indien nodig, geheel anoniem.

Misschien nog wel belangrijker is het advies dat wij u hierbij kunnen geven, want het aantal extensies is de afgelopen jaren exponentieel toegenomen. Wij helpen u met alle vragen die u kunt hebben. Loont het nu wel of niet om een hele serie domeinnamen te registreren voor uw onderneming? Wordt uw website hier vervolgens wel beter door gevonden online of niet? En welke extensie is eigenlijk het beste geschikt voor uw bedrijf? 

Om te kijken of de domeinnaam die u in gedachten heeft beschikbaar is en wat het kost om deze te registreren, kunt u onze domeincheck gebruiken die zich rechts bovenin bevindt. 

Wat kunnen we voor u doen?

Wij kijken graag samen met u naar uw IT wensen, uw unieke situatie en hoe we daar een passende IT oplossing voor kunnen vinden.

Bel ons op +31 (0)71 5 601 680 en ontdek de mogelijkheden.