Hosting en Servers

Hosting is het opslaan van data op een plek die op een netwerk is aangesloten. Dit kan gaan om een website, e-mail, een app of een platform die op een server staat. De belangrijkste factoren voor het kiezen van de juiste server zijn snelheid, functionaliteit en betaalbaarheid.

Hosting komt in vele vormen: virtual servers, private servers, dedicated servers, shared hosting, etc. Wij kunnen u adviseren in het type en zorgen voor beheer.

Veel klanten kiezen daarbij voor het huren van servers. Het voordeel is dat er geen grote investeringen vooraf gedaan hoeven te worden. Daarnaast worden de kosten voor randzaken als security (firewalls), brandbeveiliging, klimaatbeheersing, monitoring van het netwerk en snelle dataverbindingen verdeeld over meerdere klanten. Daardoor is iedereen goedkoper uit, dan als ze er voor kiezen het zelf in huis neer te zetten. 

Door het gebruik van hoogwaardige Windows en Linux servers en de infrastructuur van de gerenommeerde fabrikanten zoals o.a. HP, Cisco en Intel weten wij dit te bereiken. 

Of het nu gaat om een standaard shared hosting omgeving voor een MKB’er of een als een maatpak aangepaste dedicated hosting omgeving, virtuele server of co-locatie voor de overheid; wij zijn er klaar voor.

Wat kunnen we voor u doen?

Wij kijken graag samen met u naar uw IT wensen, uw unieke situatie en hoe we daar een passende IT oplossing voor kunnen vinden.

Bel ons op +31 (0)71 5 601 680 en ontdek de mogelijkheden.