Verbindingen

Data en informatie wordt steeds vaker en meer met elkaar gedeeld. Om dit zo snel en stabiel mogelijk te laten verlopen is een goede verbinding essentieel, of dat nu binnen uw eigen IT omgeving is of met de buitenwereld. 

Intiss biedt u een scala aan type verbindingen, van ADSL, DSL, SDSL en VDSL tot aan ISDN, fiber en straalverbindingen. Intiss maakt samen met u de beste keuze die bij uw situatie past.

Zo komen we regelmatig tegen dat het midden- en kleinbedrijf kiest voor een verbinding die eigenlijk bedoeld is voor particulieren. Voor deze particuliere lijnen gelden minder strenge eisen, maar zakelijke oplossingen zijn bij de meeste aanbieders meteen stukken duurder. Dit is niet het geval bij Intiss, wij bieden verbindingen die wel aan de specificaties voor de zakelijke markt voldoen en die slechts enkele euro’s per maand meer kosten.

Daarnaast kunnen wij de aansluiting, de instelling, het beheer en de monitoring voor u regelen. Zodat u verzekerd bent van snelle en betrouwbare verbindingen.

Wat kunnen we voor u doen?

Wij kijken graag samen met u naar uw IT wensen, uw unieke situatie en hoe we daar een passende IT oplossing voor kunnen vinden.

Bel ons op +31 (0)71 5 601 680 en ontdek de mogelijkheden.